ΠΟ. ΦΥ. ΖΩ.

Η Φωτό Μου
ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ
Νομίμως ανεγνωρισμένο Σωματείο αρ. εγκρ. 2203/95 - Μέλος του ΠΑΝΔΟΙΚΟ - Αλκιβιάδου 24, 104 40 Αθήνα Τηλ.-Fax: 210 88 14 677, Κινητό: 6979 314028
Προβολή πλήρους προφίλ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

Aυτο ειναι...

Aυτο ειναι...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOM REGAN ΣΤΗ ΜΚΟ ΣΟΛΩΝ - ΙΟΥΝΗΣ 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 24.6.2009

Testing...One, Two, Three...

Aστυνομία Ζώων....είναι πια καιρός!

26 Νοε 2008

Sign the petition

Το χειρότερο αμάρτημα απέναντι στα άλλα πλάσματα γύρω μας δεν είναι το μίσος, αλλά η αδιαφορία προς αυτά. Αυτή είναι η ουσία της απανθρωπιάς...
Ο Jeremy Bentham (1748-1832)είπε: "το ερώτημα δεν είναι εάν τα ζώα έχουν λογική, ή μπορούν να μιλήσουν, αλλά εάν υποφέρουν".
Ο Νόμος 2017 (1992) αναφέρει: "Κανείς δεν πρέπει να κάνει άσκοπα ένα ζώο να πονά, να υποφέρει ή να αγωνιά. Κανείς δεν πρέπει να εγκαταλείπει ένα κατοικίδιο ζώο. "
Με αφορμή το πρόσφατο, αλλά πιθανότατα όχι και τελευταίο περιστατικό κακοποίησης ζώου, την Βάλια.. ο Σύλλογος Himaira, προωθεί στο Υπ. Εσωτερικών, στους Δήμους και στα αρμόδια όργανα, αίτηση για την δημιουργία τμημάτων στην αστυνομία και στην δημοτική αστυνομία, με μοναδικό σκοπό την δίωξη και την πάταξη της βίας ενάντια στα ζώα.
Αιτούμαστε για αρχή να δημιουργηθούν τμήματα στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, που θα έχουν σαν σκοπό την πρόληψη και την αντιμετώπιση των εγκλημάτων κατά των ζώων.
Έφτασε η ώρα, η χώρα μας επιτέλους να μιμηθεί παραδείγματα από άλλες πιο ανεπτυγμένες χώρες στο θέμα της αντιμετώπισης του κράτους προς τα ζώα.
Αυτό που ζητάμε είναι τα τμήματα αυτά της αστυνομίας, να αντιμετωπίζουν άμεσα τις καταγγελίες για κακοποίηση ζώων, τις αναφορές από πολίτες για περιστατικά βίας προς τα ζώα, με σκοπό την περαιτέρω έρευνα για να βρεθεί ο ένοχος και ότι άλλο αφορά βία ενάντια στα ζώα.
Πρέπει επιτέλους να κινητοποιηθούμε όλοι μαζί ενωμένοι, για να αλλάξουμε τον τρόπο αντιμετώπισης προς τους ανεγκέφαλους που βρίσκουν ικανοποίηση στο να κακοποιούνε ανυπεράσπιστα ζώα.
Ήρθε η ώρα να αναλογιστούμε το κακό που κάνουμε στα ζώα, με την απαθή στάση που κρατάμε, βλέποντας ή ακούγοντας αυτά τα περιστατικά βίας.
Ακόμα και μια υπογραφή παραπάνω μπορεί να κάνει την διαφορά.
Ελάτε μαζί μας και ενώστε την φωνή σας με την δική μας, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων στην χώρα μας.

http://www.thepetitionsite.com/1/animal-cops-in-greece-help-us-to-press-the-government-to-create-in-greece-police-for-abuse-of

Related Posts with Thumbnails