ΠΟ. ΦΥ. ΖΩ.

Η Φωτό Μου
ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ
Νομίμως ανεγνωρισμένο Σωματείο αρ. εγκρ. 2203/95 - Μέλος του ΠΑΝΔΟΙΚΟ - Αλκιβιάδου 24, 104 40 Αθήνα Τηλ.-Fax: 210 88 14 677, Κινητό: 6979 314028
Προβολή πλήρους προφίλ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

Aυτο ειναι...

Aυτο ειναι...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOM REGAN ΣΤΗ ΜΚΟ ΣΟΛΩΝ - ΙΟΥΝΗΣ 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 24.6.2009

Testing...One, Two, Three...

Θανατώνουν LIVE Άγρια Ζώα στο Βωμό της Τηλεθέασης

3 Μαρ 2011

Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ήδη πως υπάρχουν τηλεοπτικά προγράμματα «επιβίωσης» που δείχνουν πως κάποιος δήθεν χαμένος στη ζούγκλα σκοτώνει άγρια ζώα, για να επιβιώσει. Οι εκπομπές αυτές προβάλλονται στα κανάλια DISCOVERY CHANNEL, ANIMAL PLANET και NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL, κανάλια που κατά τα άλλα προβάλουν ντοκιμαντέρ και εκπομπές για την προστασία της φύσης! Τα άγρια ζώα, που στις μέρες μας δεν περισσεύουν, σκοτώνονται άδικα στο όνομα της τηλεθέασης, δήθεν για να διδαχθούν μέθοδοι επιβίωσης από τηλεοπτικούς αστέρες με μεγάλα τηλεοπτικά συνεργεία στα οποία παρέχονται ακριβοπληρωμένες ανέσεις। Η επιρροή στα παιδιά είναι φανερά μεγάλη, αρκεί και μόνο να διαβάσει κανείς τα σχόλια που δημοσιεύονται στα σχετικά βίντεο. Το κοινό χρειάζεται να μάθει πόσο σημαντικό είναι το περιβάλλον και πώς μπορεί να σώσει και να διατηρήσει την άγρια φύση και όχι πώς να τη σκοτώσει, αφού ο καθένας γνωρίζει πως μπορεί να σκοτώσει ένα ζώο με ένα ξύλο ή ένα μαχαίρι, (αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στα προγράμματα αυτά)। Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς στην προσπάθεια συγκέντρωσης ηλεκτρονικών υπογραφών, ώστε όλοι να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην άσκοπη θανάτωση άγριας ζωής για καθαρά λόγους τηλεθέασης. Για να υπογράψετε, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Μην ξεχνάτε ότι η καμπάνια έχει πολύ μεγαλύτερο αποτέλεσμα, όταν προωθείται σε γνωστούς, φίλους, φόρουμ, blogs κ।λπ.
Εδώ μπορείτε να δείτε κάποια βίντεο από την εκπομπή «MAN VS. WILD» με τον Bear Grylls που προβάλλει το DISCOVERY CHANNEL:
Προσοχή: Τα βίντεο περιέχουν ωμές εικόνες κακοποίησης ζώων!
PLEASE, SIGN THE PETITION!

Related Posts with Thumbnails