ΠΟ. ΦΥ. ΖΩ.

Η Φωτό Μου
ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ
Νομίμως ανεγνωρισμένο Σωματείο αρ. εγκρ. 2203/95 - Μέλος του ΠΑΝΔΟΙΚΟ - Αλκιβιάδου 24, 104 40 Αθήνα Τηλ.-Fax: 210 88 14 677, Κινητό: 6979 314028
Προβολή πλήρους προφίλ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

Aυτο ειναι...

Aυτο ειναι...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOM REGAN ΣΤΗ ΜΚΟ ΣΟΛΩΝ - ΙΟΥΝΗΣ 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 24.6.2009

Testing...One, Two, Three...

Σώσον Κύριε τον Λαόν Σου και Ευλόγησε τα Ζώα Σου!

6 Ιουλ 2011

Ο αρχιεπισκόπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, συμπαρίσταται με μήνυμα του σε όλους εκείνους που πασχίζουν για τα δικαιώματα και την ευζωία των ζώων στη χώρα μας.
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα σας για συμμετοχή στην προσπάθεια για τον περιορισμό και την εξάλειψη του φαινομένου της κακοποίησης των ζώων αισθάνομαι βαθειά την ανάγκη εν πρώτοις να σας συγχαρώ.
Να συγχαρώ όλους εσάς, τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, που εθελοντικά και παρά τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, αγωνίζεσθε, εκπροσωπούμενοι από την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Φιλοζωικών Σωματείων (ΠΣΕΦΣ), για πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα [...] Ο σεβασμός στα ζώα, ως απόρροια της σχέσης του ανθρώπου με το Θεό, ως ευχαριστιακή στάση ζωής, είναι έκδηλος στην Εκκλησιαστική και Πνευματική μας Παράδοση.
Αλλά και στο κοινωνικό επίπεδο, ποιος δεν θα συμφωνούσε ότι οι εικόνες των κακοποιημένων ζώων είναι αδιανόητες; Ότι δυσφημούν τη χώρα μας και την κοινωνία μας; Ότι αποτελούν ενδείξεις βαρβαρότητας; Συμμερίζομαι την απορία σας: Πως είναι δυνατόν η μεγάλη κρίση την οποία διερχόμαστε να μη μας κάνει πιο ευαίσθητους, λιγότερο ανάλγητους, πιο προσεκτικούς και σ’ αυτό το θέμα;».

Related Posts with Thumbnails