ΠΟ. ΦΥ. ΖΩ.

Η Φωτό Μου
ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ
Νομίμως ανεγνωρισμένο Σωματείο αρ. εγκρ. 2203/95 - Μέλος του ΠΑΝΔΟΙΚΟ - Αλκιβιάδου 24, 104 40 Αθήνα Τηλ.-Fax: 210 88 14 677, Κινητό: 6979 314028
Προβολή πλήρους προφίλ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

Aυτο ειναι...

Aυτο ειναι...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOM REGAN ΣΤΗ ΜΚΟ ΣΟΛΩΝ - ΙΟΥΝΗΣ 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 24.6.2009

Testing...One, Two, Three...

Aπάνθρωπη Μεταχείριση των Ζώων στην Κίνα

7 Φεβ 2008


Η νέα χρονιά είναι χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων. Η Κίνα όμως, η οποία είναι διοργανώτρια χώρα, δεν έχει εναρμονιστεί σε τίποτα που να αφορά τις Συμβάσεις των Δικαιωμάτων και Προστασίας των Ζώων. Απεναντίας με άπειρο κυνισμό εξολοθρεύει δισεκατομμύρια ζώα, με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε μέσο.
Στις διατροφικές τους συνήθειες, οι Κινέζοι γίνονται ωμοί βασανιστές των ζώων. Οτιδήποτε πέσει στα χέρια τους πριν πεθάνει θα βασανιστεί, θα ταλαιπωρηθεί αφάνταστα. Οι γάτες, για παράδειγμα, τοποθετούνται ζωντανές, έχοντας πλήρως τις αισθήσεις τους, σε κατσαρόλες με ζεματιστό νερό για να χάσουν το τρίχωμά τους, ενώ ταυτοχρόνως "προστίθεται" γεύση στο κρέας!!! Τίποτα δεν πηγαίνει χαμένο. Το δέρμα του σκύλου της γάτας, του λαγού καταλήγει στο εμπόριο γούνας, όπου επεξεργάζεται και γίνεται κουκούλα τζάκετ ή επένδυση αντιανεμικών.
Στη διατροφή τους οι Κινέζοι περιλαμβάνουν σαύρες, φίδια, σκορπιούς, κοριούς, σκαθάρια, οτιδήποτε τέλος πάντων που κινείται, τρώγεται ζωντανό ή νεκρό. Στις διατροφικές τους συνήθειες, συνηθίζουν να προσδίδουν γελοίες αντιλήψεις περί βελτίωσης των "αντρικών τους ικανοτήτων"!

Τα ζώα παραμένουν στο τέλος τους ολόκληρες ημέρες στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο σε στενά κλουβιά, χωρίς τροφή και νερό, βλέποντας μπροστά τους να βασανίζονται και να δολοφονούνται αράδες άλλων ζώων με το χειρότερο τρόπο. Με τις μύτες τους οσμίζονται τη φρίκη του πόνου και του θανάτου και τα ίδια τα πλημμυρίζει το άγχος, ο φόβος και η απόγνωση.
Δίχως άλλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει οι φωνές των οικολόγων, των ζωόφιλων, των vegetarians, των ανθρώπων με περιβαλλοντικές ευαισθησίες, να εξυψωθούν ως φωνές αγανάκτησης και διαμαρτυρίας για τις ανήκουστες βαρβαρότητες που διαδραματίζονται σε μια χώρα που κάκιστα της παραχωρήθηκε το δικαίωμα της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008.
ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΠΑΝΔΟΙΚΟ)
ΖΩΩΦΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΓΓ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ)
ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (ΠΟΦΥΖΩ)

Related Posts with Thumbnails