ΠΟ. ΦΥ. ΖΩ.

Η Φωτό Μου
ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ
Νομίμως ανεγνωρισμένο Σωματείο αρ. εγκρ. 2203/95 - Μέλος του ΠΑΝΔΟΙΚΟ - Αλκιβιάδου 24, 104 40 Αθήνα Τηλ.-Fax: 210 88 14 677, Κινητό: 6979 314028
Προβολή πλήρους προφίλ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

Aυτο ειναι...

Aυτο ειναι...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOM REGAN ΣΤΗ ΜΚΟ ΣΟΛΩΝ - ΙΟΥΝΗΣ 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 24.6.2009

Testing...One, Two, Three...

Διαμαρτυρία Peta & ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ. για τα KFC

8 Ιουν 2008

Δευτέρα, 2 Ιουνίου, έξω από τα KFC της Ομόνοιας.Ακτιβίστρια της
Peta με μπικίνι καταγγέλει την βαναυσότητα των KFC στις μονάδες βιομηχανικής εκτροφής κοτόπουλων.


Μαζί της, μέλη της ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ., της Peta και άλλων φιλοζωϊκών οργανώσεων.Για περισσότερες πληροφορίες για τα KFC, παρακαλούμε επισκεφτείτε το site
http://www.kfccruelty.com/


ή δείτε το παρακάτω βίντεο
Κρατώντας ταμπέλες που θα γράφουν "Η Μυστική Συνταγή του Συνταγματάρχη": Ζωντανό Ζεμάτισμα, Οδυνηρό Σπάσιμο του Ράμφους, Ακρωτηριασμένα Κοτόπουλα" και συνοδευόμενοι από ένα γιγάντιο "κοτόπουλο", μέλη της οργάνωσης PETA (People for the Ethical Treatment of Animals, Άνθρωποι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων) θα διαμαρτυρηθούν για την βάναυση μεταχείριση των ζώων από τους προμηθευτές των KFC. Η διαμαρτυρία αυτή είναι μέρος της διεθνούς καμπάνιας που προωθείται από την PETA αφού οι διαπραγματεύσεις με την εταιρεία των KFC, Υum! Brands, απέτυχαν:

Ημερομηνία : Δευτέρα, 2 Ιουνίου
Ώρα : 11.00 πμ
Μέρος : KFC, Ομόνοια

Μεταξύ των βελτιώσεων που η PETA ζητά να εφαρμόσουν τα KFC είναι τα ακόλουθα: αντικατάσταση της βάναυσης και αναποτελεσματικής ηλεκτρικής ζάλης και σκισίματος του λαιμού με θανάτωση από αέριο, σταδιακή κατάργηση της αναγκαστικής ταχείας ανάπτυξης των κοτόπουλων που προκαλεί αναταραχές του μεταβολισμού και χωλότητα, βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, όπως προφυλαγμένους χώρους και μέρος για να κουρνιάζουν, εφαρμογή της αυτόματης διαδικασίας για να πιάνουν τα κοτόπουλα, μια διαδικασία που μειώνει την υψηλή συχνότητα του μωλωπισμού, των σπασμένων κόκκαλων και του στρες που συνδέονται με το πιάσιμο των πουλιών με το χέρι. Οι προτεινόμενες βελτιώσεις της PETA έχουν εγκριθεί από τα μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής προστασίας των ζώων της εταιρείας KFC και βασίζονται στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες. "Τα KFC αντιπροσωπεύουν τη σκληρότητα" αναφέρει ο Nicolas Gresset από την PETA Europe. "Σχεδόν 800 εκατομμύρια κοτόπουλα θανατώνονται κάθε χρόνο για τα KFC με τους πιο βάναυσους τρόπους που μπορεί κανείς να φανταστεί, παρόλα αυτά τα KFC έχουν αρνηθεί να κάνουν οτιδήποτε θα μπορούσε να αποκλείσει την κακομεταχείριση αυτών των ζώων". Διαμαρτυρίες σχεδιάζονται σε πόλεις σε όλον τον κόσμο.

Παρόλο που ο ΠΟΦΥΖΩ στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, ο αγώνας που δίνει αφορά τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ και όχι απλώς και μόνο την ΕΥΖΩΙΑ τους.

Related Posts with Thumbnails