ΠΟ. ΦΥ. ΖΩ.

Η Φωτό Μου
ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ
Νομίμως ανεγνωρισμένο Σωματείο αρ. εγκρ. 2203/95 - Μέλος του ΠΑΝΔΟΙΚΟ - Αλκιβιάδου 24, 104 40 Αθήνα Τηλ.-Fax: 210 88 14 677, Κινητό: 6979 314028
Προβολή πλήρους προφίλ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

Aυτο ειναι...

Aυτο ειναι...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOM REGAN ΣΤΗ ΜΚΟ ΣΟΛΩΝ - ΙΟΥΝΗΣ 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 24.6.2009

Testing...One, Two, Three...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 5 Iουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

5 Ιουν 2008

Η Εκτροφή των Ζώων βλάπτει σοβαρά το Περιβάλλον

Μελέτες επιστημόνων από όλο τον κόσμο συγκλίνουν στο γεγονός ότι μια αλλαγή στις διατροφικές μας συνήθειες έχει τη δυναμική να επιβραδύνει κατά πολύ την υπερθέρμανση του πλανήτη.


Η κτηνοτροφία, εκτός των άλλων, είναι φοβερά ενεργοβόρα, εφόσον κατασπαταλά τους υδάτινους πόρους, μολύνει με τα ζωικά της απόβλητα τον υδροφόρο ορίζοντα, διαβρώνει το έδαφος και συμβάλλει τα μέγιστα στο φαινόμενο του θερμοκηπίου με τις εκπομπές επικίνδυνων αερίων από τις μεγαλοβιομηχανίες παραγωγής κρέατος.

Η ΠΟΦΥΖΩ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος της 5ης Ιουνίου, συμμετέχει στη γιορτή «Ενημέρωσης, Ευαισθητοποίησης και Δράσης για το Περιβάλλον», που διοργανώνει η ΕΡΤ, Μεσογείων 136 και Κατεχάκη.

Στο περίπτερό μας θα υπάρχει έντυπο ενημερωτικό υλικό ενώ η διατροφολόγος μας θα απαντά στις ερωτήσεις του κοινού σχετικά με τη χορτοφαγία. Επίσης στις 6, 7 και 8 Ιουνίου θα συμμετέχουμε στο οικολογικό τριήμερο που διοργανώνεται στην Αίγινα με τίτλο «Ελλάδα το Σπίτι μας».

«Τίποτα δεν θα ωφελήσει περισσότερο την ανθρώπινη υγεία και θα αυξήσει τις πιθανότητες επιβίωσης της ζωής στη Γη, όσο η μετάβαση μας σε μια χορτοφαγική διατροφή». Άλμπερτ Αϊνστάιν

Για την ΠΟΦΥΖΩ
Ρόζα Μηνακούλη

Related Posts with Thumbnails