ΠΟ. ΦΥ. ΖΩ.

Η Φωτό Μου
ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ
Νομίμως ανεγνωρισμένο Σωματείο αρ. εγκρ. 2203/95 - Μέλος του ΠΑΝΔΟΙΚΟ - Αλκιβιάδου 24, 104 40 Αθήνα Τηλ.-Fax: 210 88 14 677, Κινητό: 6979 314028
Προβολή πλήρους προφίλ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

Aυτο ειναι...

Aυτο ειναι...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOM REGAN ΣΤΗ ΜΚΟ ΣΟΛΩΝ - ΙΟΥΝΗΣ 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 24.6.2009

Testing...One, Two, Three...

Ακτιβιστική Διαμαρτυρία κατά της Γούνας

28 Ιαν 2009

Αγαπητοί φίλοι,

Το ΠΟΦΥΖΩ σε συνεργασία με το ΑΝΙΜΑL NET του Facebook σας καλεί να συμμετέχετε στην ακτιβιστική διαμαρτυρία κατά της γούνας που θα γίνει την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και ώρα 5.45 μμ στην Αθήνα. Αφετηρία μας θα είναι η Πλατεία Κολωνακίου και θα περιοδεύσουμε στα μαγαζιά του Κολωνακίου και της Ερμού, τερματίζοντας στην πλατεία Συντάγματος.


Δυστυχώς, όπως θα έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι, το εμπόριο γούνας "καλά κρατεί" και δεν υπάρχει μαγαζί πλέον (εκτός σπανίων εξαιρέσεων) που δεν τη μοστράρει στη βιτρίνα του, ενώ πλήθος κυριών βολτάρουν στους δρόμους φορώντας ως επί το πλείστον γούνινους γιακάδες αλλά και ολόκληρες γούνες.

Ελάτε μαζί μας να βάλουμε τέλος σ'αυτή τη "μόδα" χωρίς έλεος. Ας δείξουμε στον κόσμο τον πόνο και τη δυστυχία που προκαλεί αυτό το αιματηρό εμπόριο σε εκατομμύρια ζώα κάθε χρόνο.

Φορέστε μαύρα με κόκκινα μαντήλια στο λαιμό κι ελάτε να φωνάξουμε πως τα μαγαζιά έχουν μετατραπεί σε "χασάπικα" που πουλάνε θάνατο.

Θα περιοδεύσουμε με αιματοβαμμένες γούνες, αφίσες, πανό, laptops και θα μοιράζουμε φυλλάδια. Αν θέλετε μπορείτε να κρατάτε και κεριά αναμμένα ή να έχετε φωτογραφικές μηχανές, κάμερες ή ό,τι άλλο θεωρείτε κατάλληλο για την περίσταση.
Παρακαλούμε προωθήστε το!

Επίσης όσοι θέλετε υπογράψτε το παρακάτω petition που ζητάει από την κυβέρνηση να κλείσουν τα εκτροφεία-κολαστήρια των γουνοφόρων ζώων στην Ελλάδα και να προωθηθούν άλλες μορφές ανάπτυξης:

Related Posts with Thumbnails