ΠΟ. ΦΥ. ΖΩ.

Η Φωτό Μου
ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ
Νομίμως ανεγνωρισμένο Σωματείο αρ. εγκρ. 2203/95 - Μέλος του ΠΑΝΔΟΙΚΟ - Αλκιβιάδου 24, 104 40 Αθήνα Τηλ.-Fax: 210 88 14 677, Κινητό: 6979 314028
Προβολή πλήρους προφίλ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

Aυτο ειναι...

Aυτο ειναι...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOM REGAN ΣΤΗ ΜΚΟ ΣΟΛΩΝ - ΙΟΥΝΗΣ 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 24.6.2009

Testing...One, Two, Three...

Άσπρο Γάλα....Μαύρο Γάλα

17 Φεβ 2009

Αγαπητέ Βαγγέλη Βούλγαρη,

Σε ευχαριστούμε για όλα τα επιστημονικά στοιχεία και τις γνώσεις σου. Θα εκτιμούσαμε πολύ αν μπορούσες να αναφερθείς λίγο περισσότερο στο πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι για την υγεία μας το γάλα που πίνουμε σήμερα.
Το θεωρώ πολύ σημαντικό και υποχρέωση των ιατρών να μας παρέχουν αυτές τις πληροφορίες

Παραθέτω λίγα από τα πολλά στοιχεία που αναφέρονται στο βιβλίο του κου Μουρούτη. Επίσης άπειρες πληροφορίες υπάρχουν και στα links που προανέφερα.
Θα παρακαλούσα τους φίλους να τα διαβάσουν προσεκτικά και όσοι μπορούν να αγοράσουν και το βιβλίο. Δυστυχώς δε μπορώ να αναφέρω περισσότερα. Δυστυχώς κάποιοι παίζουν με την υγεία μας!

------------------------------------------------------------------------------------------------
Οι πολίτες των Δυτικών κρατών βομβαρδίζονται καθημερινά από διαφημίσεις που εκθειάζουν τα οφέλη του γάλακτος και των προϊόντων του. Το πρόβλημα όμως είναι ότι τις περισσότερες φορές ακούνε τη μία πλευρά της ιστορίας. Νέες ιατρικές μελέτες αποκαλύπτουν ότι το γάλα είναι συνδεδεμένο με σοβαρά προβλήματα υγείας.

...γύρω στις αρχές του 1990 τα νήπια άρχισαν να τρέφονται με τεχνητές τροφές...
...η NESTLE και άλλοι παραγωγοί τυποποιημένων προϊόντων έκαναν τεράστιες εκστρατείες για να προωθήσουν τα τροφικά υποκατάστατα.
...οι εταιρείες έστελναν δώρα και επιδόματα σε γιατρούς και νοσοκομεία προκειμένου να ενθαρρύνουν τη διανομή δειγμάτων
...αυτές οι εταιρείες ξόδεψαν υπέρογκα ποσά για να προωθήσουν την ανάπτυξη της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής
...οι σταθμοί γάλακτος των εταιρειών μετατράπηκαν σε κλινικές για παιδιά!!!!
...οι εταιρείες ανάρτησαν επιστημονικά διαγράμματα βάρους για να πείσουν τις μητέρες ότι δε διατρέφονται σωστά τα παιδιά τους
...έτσι σύντομα οι μητέρες άρχισαν να τρέφουν τα μωρά τους με υποκατάστατο γάλα αγελάδων
...οι αλλεργίες που προκαλούνται από το αγελαδινό γάλα έγιναν ευρέως γνωστές και αργότερα συγκαλύφθηκαν με την ονομασία κολικός, κολίτιδα
...οι επισκέψεις σε παιδιάτρους και νοσοκομεία έγιναν πιο συχνές
...απογυμνωμένα από σωστή διατροφή και προστασία του ανοσοποιητικού πολλά νήπια υπέφεραν από διάρροια και άλλες ασθένειες με κατάληξη το θάνατο
...οι θαυματουργές ιατρικές επιστήμες μείωσαν τότε δραστικά το ποσοστό παιδικής θνησιμότητας
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%8C%CF%82

...Οι αγελάδες τρέφονται με άρρωστα πρόβατα, κοτόπουλα και άλλες αγελάδες (κρεατάλευρα). Αυτές οι αγελάδες σφαγιάζονται, τυλίγονται σε πλαστική μεμβράνη, τιμολογούνται και διατίθενται στα ράφια των σούπερ μάρκετ ως ακίνδυνες για την υγεία. Από αυτές τις αγελάδες το 80% είναι μολυσμένες από το βοοειδή ιό της λευχαιμίας και το 50% από τον βοοειδή ιό της ανοσοκαταστολής ο οποίος είναι αντίστοιχος του aids.

...Πίνουμε γάλα και τρώμε τυρί που είναι μολυσμένα με αυτούς τους ιούς. Πρόσφατη χαρτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος μας επέτρεψε να διαπιστώσουμε ότι 10% έχει παραβιαστεί από ρετροϊούς.

(Οι ιοί συνδέθηκαν από παλιά με την αιτιολογία της καρκινογένεσης, καθώς υπάρχουν αρκετοί ιοί που προκαλούν καρκίνους σε ζώα. Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι ιοί προκαλούν ορισμένους τύπους καρκίνου στον άνθρωπο (ηπατίτιδα Β, Epstein-Barr, ιός μολυσματικής μονοπυρήνωσης). Οι ρετροϊοί αντιπροσωπεύουν τη γνωστότερη κατηγορία ιών που προκαλούν καρκίνο. Ο ρετροϊός HTLV-1 είναι γνωστό ότι προκαλεί σε ενήλικες λευχαιμία τύπου Τ, ενώ ένας άλλος ρετροϊός, ο HIV, προκαλεί το AIDS, που εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα και αυξάνει την ευαισθησία στον καρκίνο και διάφορες μολύνσεις.)

...Πολλοί έχουν υποτιμήσει τον κίνδυνο αυτών των ρετροϊών, καθώς εμπιστεύονται την παστερίωση και μία υγιεινή διατροφή που δήθεν προστατεύει τα ζώα από τις ασθένειες.

...Οι ρετροϊοί μπορεί να παραμείνουν ανενεργοί μέσα στο σώμα μας για πολλά χρόνια. Όταν το ανοσοποιητικό μας σύστημα υποστεί επίθεση από άλλους ιούς, τοξικές ουσίες ή ακτινοβολία, το κύτταρο μέσα στο οποίο βρίσκεται ο ιός μπορεί να αρχίσει να υπερπλάθεται ανεξέλεγκτα, ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΝΤΑΣ ένα όργανο ή ολόκληρο το σώμα με καρκινικά κύτταρα.

....οι ορμόνες του γάλακτος προκαλούν αυξητικά φαινόμενα και οι πρωτεΐνες του αλλεργικές αντιδράσεις στους ανθρώπους. Το λίπος και η χοληστερόλη συμβάλλουν στη διαμόρφωση μίας κοινωνίας που απαρτίζεται από υπέρβαρα άτομα.
....ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις, το άσθμα, οι αλλεργίες και πολλές άλλες παθήσεις είναι σε έξαρση πιθανότατα από την κατανάλωση γάλακτος.

...Η IGF-I ορμόνη, η οποία είναι η δραστικότερη αυξητική ορμόνη του ανθρώπινου σώματος είναι πανομοιότυπη μεταξύ βοοειδών και ανθρώπων.
...Εάν κάποιος σας έδινε ένα χαπάκι που περιείχε τη δραστική αυτή ορμόνη θα το παίρνατε? Κάθε φορά που πίνετε ένα ποτήρι γάλα, καταναλώνετε το ίδιο ποσοστό αυτής της ορμόνης.

...ένα καρκινικό κύτταρο περιέχει κάποιο λάθος στον κωδικό του.

---κάθε καρκίνος που αναπτύσσεται στα ανθρώπινα όντα έχει ένα κοινό στοιχείο. ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ IGF-I.
Αυτή η ορμόνη δεν προκαλεί καρκίνο αλλά επιτρέπει στους υφιστάμενους καρκίνους να αναπτυχθούν.
...το σώμα μας παράγει αυτή την ορμόνη την οποία λαμβάνουμε και από τα γαλακτοκομικά
...το φυσικά ανεπεξέργαστο γάλα περιέχει ήδη υψηλά ποσοστά IGF-I!!!!

....Το ένζυμο λακτάση διασπά τη ζάχαρη του γάλακτος σε πιο απλές μορφές ώστε να μπορεί αν απορροφηθεί από το κυκλοφορικό σύστημα.

ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΛΑΚΤΑΣΗ!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Γιατί πίνουμε κουβάδες γάλα στα 80 μας για να έχουμε γερά κόκκαλα???


Από την Έλενα Τρίπατζη

Related Posts with Thumbnails