ΠΟ. ΦΥ. ΖΩ.

Η Φωτό Μου
ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ
Νομίμως ανεγνωρισμένο Σωματείο αρ. εγκρ. 2203/95 - Μέλος του ΠΑΝΔΟΙΚΟ - Αλκιβιάδου 24, 104 40 Αθήνα Τηλ.-Fax: 210 88 14 677, Κινητό: 6979 314028
Προβολή πλήρους προφίλ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

Aυτο ειναι...

Aυτο ειναι...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOM REGAN ΣΤΗ ΜΚΟ ΣΟΛΩΝ - ΙΟΥΝΗΣ 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 24.6.2009

Testing...One, Two, Three...

Ο Χριστός δίδαξε την Αγάπη και όχι τη Σφαγή!

14 Απρ 2009

Την Μεγάλη Πέμπτη, 16 Απριλίου 2009 και ώρα 11.00 π.μ., το ΠΟΦΥΖΩ θα διαδηλώσει στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με άλλες φιλοζωικές και οικολογικές ομάδες, μεταξύ των οποίων: τη θεματική Ομάδα για τα Δικαιώματα των Ζώων των Οικολόγων-Πράσινων, το GAWF, το Δικαίωμα Ζωής, την Αρμονική Συνύπαρξη, το Animal Net του Facebook και άλλους ανεξάρτητους πολίτες, ενάντια στη μεγάλη σφαγή των αθώων αμνών που γίνεται κάθε χρόνο τις «άγιες» μέρες του Πάσχα.

Κανένας θεός δε διψάει για αίμα, μόνο οι άνθρωποι. Κανένα έθιμο και καμία παράδοση δεν αποτελεί δικαιολογία για τα δύο περίπου εκατομμύρια αμνοερίφια που θυσιάζονται κάθε χρόνο για το τερψιλαρύγγιό μας.

Καλούμε την πολιτεία, την εκκλησία, τα ΜΜΕ αλλά και όλους τους σκεπτόμενους και ευαισθητοποιημένους πολίτες να σταθούν κριτικά απέναντι στην επιβολή αντικρουόμενων και αναχρονιστικών εθίμων και να αναρωτηθούν αν πραγματικά μπορούμε να γιορτάζουμε ημέρες αγάπης, βάφοντας τα χέρια μας με αίμα.

Ελάτε να διαδηλώσουμε υπέρ της πραγματικής ειρήνης, αγάπης και συμπόνιας προς όλες τις αισθανόμενες υπάρξεις.

"Το μεγαλείο ενός έθνους και η ηθική του πρόοδος κρίνεται από το πως φέρεται στα ζώα. Στο μυαλό μου, η ζωή ενός προβάτου δεν είναι λιγότερo πολύτιμη από αυτή ενός ανθρώπου."
- Μαχάτμα Γάντι

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Related Posts with Thumbnails