ΠΟ. ΦΥ. ΖΩ.

Η Φωτό Μου
ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ
Νομίμως ανεγνωρισμένο Σωματείο αρ. εγκρ. 2203/95 - Μέλος του ΠΑΝΔΟΙΚΟ - Αλκιβιάδου 24, 104 40 Αθήνα Τηλ.-Fax: 210 88 14 677, Κινητό: 6979 314028
Προβολή πλήρους προφίλ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

Aυτο ειναι...

Aυτο ειναι...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOM REGAN ΣΤΗ ΜΚΟ ΣΟΛΩΝ - ΙΟΥΝΗΣ 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 24.6.2009

Testing...One, Two, Three...

10 Δεκεμβρίου με Γιορτή Πτωμάτων στην Ισπανία

8 Δεκ 2009


Τα πτώματα εκατοντάδων ζώων, κουνελιών, αρνιών, κοτόπουλων, χοίρων, βιζόν και πολλών άλλων ειδών εκτέθηκαν την Κυριακή στο κέντρο της Μαδρίτης από τα μέλη μιας ένωσης υπεράσπισης των ζώων.


Οι διαδηλωτές μέλη της οργάνωσης, όλοι ντυμένοι με ολόλευκα ρούχα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ στην καρδιά της πιό τουριστικής περιοχής της Μαδρίτης και καθένας τους κρατούσε από ένα πεθαμένο ζώο που είχαν βρει σε φάρμες, σε σφαγεία ή στους δρόμους, προκαλώντας τους περαστικούς να σταματήσουν και να ενημερωθούν.


Οι διαδηλωτές έκαναν αυτήν την περίεργη συγκέντρωση-σοκ με αφορμή και την παγκόσμια ημέρα προστασίας των ζώων που γιορτάζεται στις 10 Δεκεμβρίου αλλά και για να προκαλέσουν την προσοχή των πολιτών στη φρικτή ζωή που πέρασαν αυτά τα σκοτωμένα ζώα, όπως τόνισε έκπροσωπος της «Ενωσης Ισότητα για τα Ζώα».


«Στις 10 Δεκεμβρίου γιορτάζεται στον κόσμο όλο η Διεθνής Ημέρα των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Εδώ και πολλά χρόνια γιορτάζεται και η ημέρα των δικαιωμάτων των ζώων, κυρίως για να υπενθυμίζεται σε όλους μας ότι τα ζώα πρέπει να τυγχάνουν σεβασμού και καλής μεταχείρησης, όπως ακριβώς και οι άνθρωποι» ανέφερε καταλήγοντας ο εκπρόσωπος της Ενωσης.


http://news.yahoo.com/s/afp/20091206/sc_afp/spainanimalsrightsprotest


Related Posts with Thumbnails