ΠΟ. ΦΥ. ΖΩ.

Η Φωτό Μου
ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ
Νομίμως ανεγνωρισμένο Σωματείο αρ. εγκρ. 2203/95 - Μέλος του ΠΑΝΔΟΙΚΟ - Αλκιβιάδου 24, 104 40 Αθήνα Τηλ.-Fax: 210 88 14 677, Κινητό: 6979 314028
Προβολή πλήρους προφίλ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

Aυτο ειναι...

Aυτο ειναι...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOM REGAN ΣΤΗ ΜΚΟ ΣΟΛΩΝ - ΙΟΥΝΗΣ 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 24.6.2009

Testing...One, Two, Three...

Κάλεσμα Διαμαρτυρίας Κατά του Κυνηγιού και των Υπουργικών Αποφάσεων!

17 Δεκ 2009

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009, στις 11.00 πμ, στην πλ. Συντάγματος, ζητάμε την ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του κυνηγιού.

Κάθε χρόνο πολλές χιλιάδες ζώα χάνουν βίαια τη ζωή τους χάριν ψυχαγωγίας μίας μικρής μερίδας πολιτών. Το κυνήγι δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια βίαιη μορφή αναψυχής που δε χρειαζόμαστε. Το κυνήγι έχει συμβάλει στην εξαφάνιση πολλών ειδών σε όλο τον κόσμο.

Δε χρειαζόμαστε «διαχειριστές της φύσης» με όπλα.

Η λεπτή ισορροπία των οικοσυστημάτων εξασφαλίζει την επιβίωσή τους όταν αυτά δε διαταράσσονται. Τα ζώα κυνηγοί, διατηρούν την ισορροπία της φύσης με το κυνήγι μόνο των πιο άρρωστων και πιο αδύνατων ζώων. Οι κυνηγοί όμως, σκοτώνουν οποιοδήποτε ζώο του οποίου το κεφάλι επιθυμούν να κρεμάσουν στον τοίχο ή στη οροφή του αυτοκινήτου τους.

Καταδικάζουμε το κυνήγι σε όλες του τις μορφές.

Δεν θέλουμε αειφορικό κυνήγι, δε θέλουμε ελεγχόμενο κυνήγι, δε θέλουμε λίγο ή πολύ κυνήγι. Αυτό που θέλουμε είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΥΝΗΓΙ!!!!

Καταδικάζουμε κάθε έρευνα, κάθε επιστημονική μελέτη, βάση των οποίων αποφασίζεται κάθε χρόνο ο θάνατος εκατομμυρίων ζώων.

Δε θεωρούμε ότι οποιαδήποτε μελέτη, οποιαδήποτε έρευνα όσο επιστημονική κι αν είναι, δικαιολογεί τη στυγνή δολοφονία τόσων ζώων που τόσο άδικα χάνονται από τα δάση μας, για χάρη γούστου και για το κέφι μιας μειοψηφίας ανθρώπων που ψυχαγωγούνται σκορπώντας το θάνατο. Τα περί «διαχείρισης», «οικολογίας» και «αγάπης για τη φύση» είναι εντελώς άστοχα και παράλογα για κάθε λογικό άνθρωπο και επιδιώκουν να αποπροσανατολίσουν και να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Οικολογία, αειφορία και διαχείριση δε συνάδουν καθόλου με τη θανάτωση τόσων ζωών. Η αληθινή φύση του σημερινού κυνηγιού είναι μία και μόνο: αυτή της στυγνής δολοφονίας για χάρη γούστου.

H αξία της ζωής δεν υπολογίζεται με στοιχεία, έρευνες, μετρήσεις, αναλύσεις και πίνακες!!!

Καταδικάζουμε όλους όσους υποστηρίζουν οποιαδήποτε μορφή κυνηγιού ελεγχόμενο ή μη (Οικολογικές Οργανώσεις και Κόμματα) και ζητάμε την ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του κυνηγιού!

Ζητάμε να απολαμβάνουμε τη φύση χωρίς την παρουσία των κυνηγών που σκορπούν το θάνατο.

Καλούμε την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κα Τίνα Μπιρμπίλη, να λάβει υπόψη της ότι η ανάγκη προστασίας της πανίδας της χώρας μας είναι επιτακτική. Η πολιτεία, μέσω του υπουργείου, πρέπει να λάβει μέτρα για να υποστηρίξει το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών της χώρας να απολαμβάνουν τη φύση χωρίς να επιτρέπεται σε μια μειοψηφία ατόμων να τη σκοτώνουν και να την καταστρέφουν. Καλούμε την πολιτεία να δείξει με έμπρακτο τρόπο την προστασία και το σεβασμό προς τα άλλα όντα και να αποκηρύξει τη βία που εμπεριέχεται στο κυνήγι.

Σάββατο 19, Δεκεμβρίου 2009, 11.00πμ Πλ. Συντάγματος

Related Posts with Thumbnails