ΠΟ. ΦΥ. ΖΩ.

Η Φωτό Μου
ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ
Νομίμως ανεγνωρισμένο Σωματείο αρ. εγκρ. 2203/95 - Μέλος του ΠΑΝΔΟΙΚΟ - Αλκιβιάδου 24, 104 40 Αθήνα Τηλ.-Fax: 210 88 14 677, Κινητό: 6979 314028
Προβολή πλήρους προφίλ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ

Aυτο ειναι...

Aυτο ειναι...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOM REGAN ΣΤΗ ΜΚΟ ΣΟΛΩΝ - ΙΟΥΝΗΣ 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 24.6.2009

Testing...One, Two, Three...

Κυνήγι και Ψηφοθηρία!

17 Δεκ 2009

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΥ 1996

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ

Δεν είναι δυνατόν να μην προκαλέσει έκπληξη η «έκκληση» της βουλευτού Χίου κ. Ελπίδας Τσουρή προς τον Υπουργό Εσωτερικών για ενίσχυση του Κυνηγετικού Συλλόγου με πρόφαση την προσφορά κυνηγών κατά τις πρόσφατες πυρκαγιές στο νησί. Γιατί δεν ζητάει από τον Υπουργό να ενισχύσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία ή τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες του Δήμου Ομηρούπολης καλύτερα; Μα γιατί οι πυροσβέστες είναι λιγότεροι από τους κυνηγούς και αυτό που ενδιαφέρει την κ. Τσουρή δεν είναι η προστασία του δάσους αλλά οι ψήφοι για το βουλευτιλίκι.

Συνήθως οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες και δεν τους αρέσουν βίαια «αθλήματα», όπως το να σκοτώνεις πουλάκια, παραδείγματος χάριν. Η βουλευτής Χίου αποτελεί μάλλον εξαίρεση. Αφού κάηκε η γη, τελείωσε το νερό ας εξολοθρευτούν και τα πετούμενα του ουρανού. Να μη μείνει τίποτα εκτός από τα βράχια και τους ανθρώπους, για να έχουν και κάποιους να κυβερνούν οι πολιτικοί.

Ας αναφερθεί πως η ταμίας του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου είναι ένα από τα συνεπή μέλη των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών του Δήμου Ομηρούπολης, ενώ κατά καιρούς συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Related Posts with Thumbnails